Hirdetés
Hirdetés

Miskolcon ápolták a német-magyar gazdasági kapcsolatokat

| 2018. 09. 19. | 18:21:00
Több mint 30 igazgató és vezető látogatott a miskolci gyárba.
Miskolcon ápolták a német-magyar gazdasági kapcsolatokat
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Céglátogatást tartottak az SEG Automotive cégcsoport miskolci telephelyén: a látogatáson több mint 30 igazgató és vezető vett részt egész Magyarországról, akik betekintést nyerhettek a régió egyik legnagyobb gyárának és a legnagyobb logisztikai központjának működésébe.

A Starters E-Components Generators Automotive Hungary Kft. a Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara (DUIHK) tagjait látta vendégül. 

A miskolci telephely indítómotorok és generátorok gyártásával foglalkozik, és saját fejlesztési központtal is rendelkezik, amely nemcsak önindítók és generátorok, hanem a BRM, azaz Boost Recuperation Machine fejlesztésével is foglalkozik, mely könnyen integrálható lágy hibrid megoldásokat kínál benzin és dízel motorok számára.

A látogatás során Uwe Mang, a miskolci telephely gazdasági ügyvezető igazgatója röviden bemutatta a cég történetét és jelenlegi működését, beszélt a vállalt küldetéséről és célkitűzéseiről. A látogatáson részt vevő vezetők betekintést nyerhettek a logisztikai központ működésébe és az ott használt rendkívül innovatív belső nyomkövetési technológiába is, az értékáram mentén haladva. A több mint 20 ezer négyzetméteres gyártócsarnok egy részén áthaladva mindkét fő gyártási terület - önindítók és generátorok – bemutatásra került az érdeklődőknek.

A rendezvény remek lehetőséget biztosított tapasztalatok, best-practisek megosztására, és az üzleti kapcsolatok fejlesztésére. 

A minőség iránti elkötelezettség és az SEG Automotive miskolci telephelye által használt legkorszerűbb technológia rendkívül lenyűgöző. Az ide látogató vezetők nagymértékben profitálhatnak a látottakból

– mondta Gönczi Erika, a kamarai tagsági szolgáltatásokért felelős referens.

Hirdetés
Hirdetés