Hirdetés
Hirdetés

Állkapocstöréssel végződött a horgászat Szerencsen

| 2018. 10. 01. | 17:33:00
Egyéb sérülései is lettek.
Állkapocstöréssel végződött a horgászat Szerencsen
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Szerencsi Járásbíróság – tárgyalás mellőzésével – 200 000 forint pénzbüntetést szabott ki azzal a férfivel szemben, aki egy közös horgászat után bántalmazta egy ismerősét – tudatta a Miskolci Törvényszék október 1-jén.

A vádlott április elején családi és baráti körben a Szerencs-Ond külterületén található horgásztónál szórakozott és italoztak is.

A társaság tagjai közül egy személy, a későbbi sértett szintén ittas állapotban szóváltásba került a többiekkel, majd a délutáni órákban hazaindult. A vádlott és a sértett testvére megpróbálták őt visszatartani, ám sikertelenül, egyedül elindult hazafelé. A vádlott aztán egy ismerősével gépjárművel hazaindult, út közben pedig észlelték a sértettet és ismét kérték, menjen velük haza.

A vádlott a sértett férfit megkísérelte a jármű felé terelni, de az ellenállt és elesett, ezután segítségért kiabált azzal, hogy őt bántalmazzák. Ismételten megpróbálták rábeszélni, hogy tartson velük autóval, ám a sértett azt mondogatta, hogy hagyják békén és felmászott egy villanyoszlopra.

Ekkor a vádlott odament és a lábánál fogva lehúzta, majd még a földön ököllel arcon ütötte.

A sértett tovább indult egyedül és mivel rosszul érezte magát, becsöngetett egy házba és mentőt hívtak hozzá, akik megállapították, hogy eltört az állkapcsa és egyéb sérüléseket szenvedett.

[Beillesztett cikk: Haza akarták kísérni – eltörték az állkapcsát]

Hirdetés
Hirdetés