Hirdetés
Hirdetés

Húsz új munkahelyet adott a BMW Miskolc Motors

| 2018. 10. 02. | 10:01:00
Tíz év után tért vissza az északkelet-magyarországi régióba a bajor gyártó.
Húsz új munkahelyet adott a BMW Miskolc Motors
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A napokban nyitotta meg kapuit a miskolci régió új BMW és MINI márkakereskedése, a BMW Miskolc Motors. A BMW Group Magyarország hivatalos partnereként működő szalonban a bajor és a brit prémiumgyártók ügyfelei a klasszikus modellek mellett a BMW i és a BMW Premium Selection modelljeit is megtalálhatják, továbbá szervizszolgáltatásokat is igénybe vehetnek.

A BMW Miskolc Motors szeptemberi átadásával csaknem tíz év után tért vissza az északkelet-magyarországi régióba a bajor gyártó, melyhez a vállalat brit prémium márkája, a MINI is csatlakozott.

A 26-os szám főút kivezető szakaszán található márkakereskedésben teljes körű szerviz szolgáltatások is segítik a BMW és a MINI ügyfeleit.

A márka legújabb hazai bemutatóterme közel félmilliárd forintos beruházásból valósult meg és húsz új munkahelyet teremtett a városban. Az egység több mint 300 négyzetméteren kínálja a legfrissebb BMW és MINI modelleket, a szalonban öt BMW és egy MINI modell állítható ki, és három értékesítői és kettő szerviztanácsadói munkahely, valamint recepció várja az ügyfeleket. A betérő és várakozó ügyfelek kényelmét az Isetta kávézó segíti.

Hirdetés
Hirdetés