Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ózdon versengtek a rejtvények szerelmesei

| 2018. 10. 09. | 14:43:00
Több kategóriában is lehetett nevezni.
Ózdon versengtek a rejtvények szerelmesei
Hirdetés
Hirdetés

Hazánk legjobb rejtvényfejtői gyűltek össze a tizenegyedik alkalommal megrendezett Ózd Kupa alkalmából, hiszen ez a tudáspróba az Országos Keresztrejtvényfejtő Bajnokság egyik állomása.

Szombaton egyéniben, vasárnap pedig csapatban mérhették össze felkészültségüket az elmebajnokság résztvevői.

Az Olvasó Adorján Lajos termében gyülkeztek október 6-án az ország legjobb rejtvényfejtői. A megnyitón a bajnokság szervezői, valamint Janiczak Dávid polgármester köszöntötte a megjelenteket. A XI. Ózd Kupa első napjára az előnevezéseknek megfelelően több mint száz résztvevő jelent meg. Egyéniben kezdő, haladó, mesterjelölt és mester kategóriában versenyezhettek egymással az indulók.

Debreczeni Dánielné a Fehérvári Rejtvényfejtők Egyesületének egyik vezetője elmondta, nagyon hasznosak az itt megszerzett információk, így érdemes minél korábban hozzáfogni a fejtörők megoldásához.

Derencsényi Béla, az esemény szervezője elmondta, elégedett a versenyzők létszámával, és örül neki, hogy mindig lát új arcokat. Ehhez az is hozzájárul, hogy az első két verseny mindenki számára ingyenes, és ezután is csak egy minimális tagdíjat kell befizetni a Rejtvényfejtők Országos Szövetségének. Az alkotók most is többféle feladvánnyal készültek az indulóknak, hogy mindenki képességeinek megfelelőt tölthessen ki.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés