Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Rendőrök kísérik a DVTK-stadionig az Újpest-drukkereket

| 2018. 10. 17. | 10:30:00
Nagy lesz a készültség Miskolcon.
Rendőrök kísérik a DVTK-stadionig az Újpest-drukkereket
Hirdetés
Hirdetés

A rendőrség fokozott figyelemmel készül a október 20-án 17 órától Miskolcon megrendezendő futballmérkőzésre. A gépjárművel érkező vendégszurkolókat kéri a rendőrség, hogy az M30-as autópálya Miskolc-dél lehajtójánál (Budapest felől az első lehajtó) térjenek le az autópályáról. A lehajtón egyenesen haladva, a felüljárón átérve, a Skoda autószalon előtti útszakaszon találják a rendőrség által felállított gyűjtőpontot, ahonnan 15 órától történik folyamatos, szervezett rendőri kíséret a stadionig, illetve mérkőzés után vissza az autópályáig.

A 3-as számú főúton Budapest felől érkezők a Miskolc táblát követően szintén gyűjtőponttal találkoznak, innen is szervezett kísérést indít a rendőrség.

Az Újpest FC szurkolói részére a DVTK Stadion déli oldalán körbekerített parkoló áll rendelkezésre. Kérik a vendégszurkolókat, hogy vegyék igénybe a gyűjtőpontokról induló rendőrségi felvezetést.

Felhívják a figyelmét a sporteseményre jegyet váltó drukkereknek, hogy a belépőn szereplő adataikat ellenőrizzék, ugyanis a biztonsági személyzet és a rendőrség különös figyelmet fog fordítani a fiktív adatok kiszűrésére.

A hazai szurkolókat kérik, hogy lehetőség szerint tömegközlekedési eszközökkel érkezzenek a mérkőzésre.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés