Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Születésnapját ünnepelte a kazincbarcikai óvoda

| 2018. 10. 05. | 15:14:00
A kicsik ajándékokat is kaptak.
Születésnapját ünnepelte a kazincbarcikai óvoda
Hirdetés
Hirdetés

Háromnapos programkavalkáddal ünnepelte fennállásának negyvenedik évfordulóját a Kazincbarcikai Összevont Óvodák Székhely Óvodája a héten. A születésnapi ünnepség záróakkordjaként a kis ovisok adtak műsort október 5-én.

A Garagulya Gólyalábas Komédiás Kompánia humoros műsorával kezdődött az ünnepség az intézmény udvarán.

Az interaktív produkciót követően Szitka Péter polgármester köszöntötte az apróságokat, az óvodapedagógusokat, a szülőket és a meghívott vendégeket, majd a helyi képviselő-testület tagjaival és az óvodai vezetőivel születésnapi tortákat és ajándékokat nyújtott át az ovisoknak.

Az ünnepség a Székhely Óvoda épületében folytatódott, ahol Kálmán Judit tagóvoda-vezető mondott beszédet, amelyben felelevenítette az elmúlt éveket és megköszönte kollégái áldozatos munkáját.

Ezt követően a kis tehetségek mutatkoztak be: elsőként ritmikus gimnasztikával varázsolták el a vendégeket a gyerekek, de volt népdal, vers és tánc is.

Az intézmény fennállásának negyvenedik évfordulója kapcsán kiállítás is nyílt, amelyen régi fényképek, játékok és könyvek láthatóak, valamint különféle hangszerek is.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés