Hirdetés
Hirdetés

Beteg gyereknek adtak lelkierőt a DVTK focistái

| 2018. 11. 23. | 13:17:00
A miskolci szurkoló leukémiával küzd.
Beteg gyereknek adtak lelkierőt a DVTK focistái
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A napokban jutott a DVTK focistáinak tudomására, hogy egyik leglelkesebb szurkolójuk, a 12 éves Kapus Krisztiánt jelenleg a Velkey László Gyermekegésségügyi Központban kezelik. Krisztián kedvenc játékosai, Bacsa Patrik és Ivan Rados a klub nevében személyesen látogattak el hozzá.

Krisztián 2017 Karácsonyán kezdett betegeskedni, majd 2018. március 20-án akut limfoid leukémát diagnosztizáltak nála. Ekkor került be a Velkey László Gyermekegésségügyi Központ Onkohematológiai Transzplantációs Osztályára és 2018. március 22.-én megkezdődött a kemoterápiás kezelése. Öt hónapja tartanak a kezelések, melyeknek jelenleg a félénél jár. Ezt követi majd az otthoni gyógyszeres kezelés, sűrű kontrollok mellett közel másfél éven át.

Amikor Ivánnal megtudtuk, hogy mi vagyunk Krisz kedvenc játékosai, egy gyors egyeztetés után azonnal bementünk hozzá. Nagyon erős srác, boldogok vagyunk, hogy ilyen szurkolóink vannak. Biztos vagyok benne, hogy meg fog gyógyulni. Szeretnénk vendégül látni a szüleivel együtt a teljes felépülését követő első hazai mérkőzésen. Nagyon várjuk a stadionban!

- mondta Bacsa Patrik, a DVTK honlapjának.

Hirdetés
Hirdetés