Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Bíró előtt kell felelnie a meggondolatlan hejőbábainak

| 2018. 11. 10. | 10:19:00
Haza akart menni.
Bíró előtt kell felelnie a meggondolatlan hejőbábainak
Hirdetés
Hirdetés

A Tiszaújvárosi Járási Ügyészség vádat emelt egy 50 éves hejőbábai férfi ellen, aki július 11-én este, ittas állapotban, engedély nélkül használta, majd összetörte egy ismerőse gépkocsiját Hejőpapiban.

A vádirat szerint a sértett a helyi önkormányzat épülete előtt lévő nyitott parkolóban rövid időre őrizetlenül hagyta a gépkocsiját úgy, hogy az indítókulcsot a gyújtáskapcsolóban felejtette.

A közelben tartózkodó ittas férfi mindezt észlelte, a sértett tudta és engedélye nélkül beült az autóba és beindította azért, hogy azzal hazamenjen. A vádlott a gépjárművel elindult, majd többször nekiütközött a parkolóban lévő padnak, mire a kocsi motorja leállt. A sértett az autóhoz ment, annak vezető oldali ajtaját kinyitotta, az indítókulcsot a gyújtáskapcsolóból kivette, és a rögzítőféket behúzta, megakadályozva ezzel azt, hogy a vádlott a gépjárművel el tudjon menni. Miután a sértett értesítette a rendőrséget, a férfit elfogták és vérvétel céljából előállították az orvosi ügyeletre, ahol megállapítást nyert, hogy cselekményét ittas állapotban követte el.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés