Félelem és rettegés Ózd belvárosában

borsodihir.hu

2018.11.05. 12:38

Félelem és rettegés Ózd belvárosában
(Fotó: ozd.hu)

Sok érdeklődőt vonzott a Halloween buli.

Hirdetés

Ezúttal nem a vidámság, hanem a feszültség és a rémisztő dolgok kerültek a középpontba a Nemzeti Filmtörténeti Élményparkban. A halloween alkalmából szervezett esemény két részből állt.

Először a fiataloknak biztosítottak programokat, majd amikor már csak a felnőttek maradtak, kezdődhetett az igazi borzongás.

A fiatalok nagyon érdeklődőek voltak nem csak az eszközöket, de az ideiglenesen elhelyezett kiegészítőket tekintve is. Kifejezetten kelendőek voltak a külön erre az alkalomra biztosított nyalókák is. 

Miután a fiatalok elhagyták az intézményt a felnőttek programja következett. A megjelentek láthattak táncos és tűzzsonglőr bemutatót is, majd még hátborzongatóbb elemekkel bővült a repertoár, hiszen több rémisztő szereplővel is találkozhattak az érdeklődők.

A halloweent elsősorban az angolszász országokban ünneplik, ám a 2000-es évektől kezdve egyre inkább beférkőzött a magyar köztudatba is. Sokan valódi hagyományok és előzmények nélküli divatnak nevezik, ám főként a gyermekek körében tapasztalható népszerűsége vitathatatlan.

Ennek megfelelően a Nemzeti Filmtörténeti Élménypark munkatársai harmadjára teremtettek lehetőséget az effajta kikapcsolódásra.
ÓzdHalloween

Szóljon hozzá!

Hirdetés