Hirdetés
Hirdetés

Félelem és rettegés Ózd belvárosában

| 2018. 11. 05. | 13:38:00
Sok érdeklődőt vonzott a Halloween buli.
Félelem és rettegés Ózd belvárosában
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezúttal nem a vidámság, hanem a feszültség és a rémisztő dolgok kerültek a középpontba a Nemzeti Filmtörténeti Élményparkban. A halloween alkalmából szervezett esemény két részből állt.

Először a fiataloknak biztosítottak programokat, majd amikor már csak a felnőttek maradtak, kezdődhetett az igazi borzongás.

A fiatalok nagyon érdeklődőek voltak nem csak az eszközöket, de az ideiglenesen elhelyezett kiegészítőket tekintve is. Kifejezetten kelendőek voltak a külön erre az alkalomra biztosított nyalókák is. 

Miután a fiatalok elhagyták az intézményt a felnőttek programja következett. A megjelentek láthattak táncos és tűzzsonglőr bemutatót is, majd még hátborzongatóbb elemekkel bővült a repertoár, hiszen több rémisztő szereplővel is találkozhattak az érdeklődők.

A halloweent elsősorban az angolszász országokban ünneplik, ám a 2000-es évektől kezdve egyre inkább beférkőzött a magyar köztudatba is. Sokan valódi hagyományok és előzmények nélküli divatnak nevezik, ám főként a gyermekek körében tapasztalható népszerűsége vitathatatlan.

Hirdetés
Hirdetés