Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Felújított lakásokba költözhettek az ózdiak

| 2018. 11. 14. | 15:16:00
A lakók elégedettek az új környezettel.
Felújított lakásokba költözhettek az ózdiak
Hirdetés
Hirdetés

Beköltöztek az első bérlők a Váci Mihály út felújított lakásaiba; a rekonstrukcióra az Újtelep és Kiserdőalja szociális rehabilitációját elősegítő pályázat keretében nyílt lehetőség. Az eddig komfort nélküli ingatlanok most félkomfortosak lettek, azokba ugyanis bevezették a vizet, és fürdőszobát is kialakítottak.

A kivitelezés augusztusban kezdődött, akkor költöztették át a bérlőket ideiglenes lakásaikba, most az első ütem fejeződött be.

Az immár vezetékes vízzel ellátott lakásokban fürdőszobát alakítottak ki, bent megtörtént a hideg- és melegburkolás, a festés, és új fűtőberendezések is helyet kaptak a konyhában, valamint a szobákban. Kívülről korszerű, vastag hőszigeteléssel látták el a falakat. A bérlők azt mondják, elégedettek az eredménnyel, és örömmel költöznek be a felújított lakásokba.

A Váci Mihály úton még további önkormányzati tulajdonú ingatlanok újulnak meg, a munka folyamatosan zajlik. Ezen kívül számos más fejlesztésre is lehetőséget ad a projekt: közösségi és szabadidős tereket alakítanak ki, a térfigyelő rendszer modernizálása pedig a közbiztonság javulásához is hozzájárulhat.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés