Hirdetés
Hirdetés

Maradandó sérülést okozott az ittas sofőr a 35-ös főúton

| 2018. 11. 09. | 11:31:00
Négy perc alatt két balesetet idézett elő a tiszaújvárosi férfi.
Maradandó sérülést okozott az ittas sofőr a 35-ös főúton
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Segítségnyújtás elmulasztása, járművezetés ittas állapotban bűntett és cserbenhagyás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság egy 49 éves helyi lakossal szemben.

A gyanúsított november 8-án autójával a 35-ös számú főúton, Sajószöged és Nagycsécs közötti útszakaszon 15 óra 29 perckor nekiütközött egy előtte közlekedő személygépkocsinak, ami a vízelvezető árokba hajtott.

A vétlen autóban utazó utas nyolc napon túl gyógyuló, maradandó sérülést szenvedett. A baleset okozója segítségnyújtás nélkül elhagyta a helyszínt.

A 49 éves sofőr ezt követően Nagycsécs irányából Nyékládháza felé tartott, amikor – 15 óra 33 perckor – az egyik körforgalomnál nem adott elsőbbséget egy másik autósnak, így összeütköztek. Az anyagi káros közlekedési baleset után a tiszaújvárosi férfi újfent elhajtott a helyszínről.

A bejelentéseket követően a rendőrök rövid idő alatt azonosították, elfogták, majd a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányságra előállították a bűncselekmények elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit. A sofőrrel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott.

[Beillesztett cikk: Elátkozták ezt a szakaszt a 35-ösön?]

Hirdetés
Hirdetés