Hirdetés

Curtis Facebook-oldalán bizonygatja nagylelkűségét

borsodihir.hu

2018.12.22. 19:18

Curtis Facebook-oldalán bizonygatja nagylelkűségét
(Fotók: Fogarasi Renáta,Cívishír)

A miskolci kórháznak adományozott.

Hirdetés

Hirdetés

Nagy valószínűséggel a karácsony szelleme szállhatta meg Curtist, ugyanis a rapper a budapesti Cseppkő Gyermekotthon Központba csokoládét és pizzát vitt a rászorulóknak, sőt még énekelt is nekik.

Több kommentelő cselekedetében nem az önzetlenséget fedezte fel, hanem egy gyors reklámfogást, hiszen Curtis majdnem 300 árvát és fogyatékkal élőt hagyott cserben, ugyanis nem jelent meg a DEKOM szervezésében Nyírbátorban, Nyírbogárton és Kislétán, ahol tartós élelmiszert osztott volna a gyerekeknek. Az orvoscsapattal tartottak a Magyar Bohócok a Betegekért Alapítvány nevettetői is.

Curtis tagadta, hogy nem szólt a szervezőknek, a DEKOM pedig állítja: őket nem értesítette a rapper, ezért a gyerekek hiába várták, nem ment el a megbeszélt eseményre.

A rapper közösségi oldalán december 21-én olyan poszt jelent meg, mellyel nem szokás kérkedni:

Egy készpénzbefizetési bizonylatot osztott meg a nyilvánossággal, mely szerint a miskolci kórházban betegeskedő leukémiás gyerekeknek 100 ezer forintot adományozott.

A kommentelők egy része ismét célkeresztbe vette Curtist és nem értik, miért kell a Facebook-oldalán bizonygatni tettét.

Curtis erre csak annyit válaszolt: „Sajnos muszaj!rohadt újságírók miatt”.
MiskolcDebrecencurtisDEKOM

Hirdetés

Szóljon hozzá!