Hirdetés
Hirdetés

Újra lesz fogorvosi ügyelet Ózdon

| 2018. 12. 05. | 17:30:00
Hiánypótló.
Újra lesz fogorvosi ügyelet Ózdon
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Újra lesz fogorvosi ügyelet Ózdon. Többek között erről döntött december 4-i ülésén Ózd Kistérség Többcélú Társulásának Társulási Tanácsa. A grémium elsőként arról határozott, hogy eredménytelennek nyilvánítja az Ózd és Térsége Szociális, Egészségügyi és Gyermekjóléti Integrált Intézmény vezetői pozíciójára kiírt pályázatot, ezért a tisztséget újabb egy évig Gál Katalin tölti be.

Január elsejétől is tovább működik majd az orvosi ügyelethez kapcsolódó diszpécserszolgálat, és a társulás jövő évi munkatervét is elfogadták.

Az egyik legfontosabb előterjesztés azonban a fogorvosi ügyelet létrehozásáról szólt, amely többéves hiányt pótol városunkban.

– 2019. január elsejétől fogorvosi ügyelet lesz az Október 23. téren, abban az épületben, ahol az orvosi ügyelet is működik. A fogorvosok is várni fogják azokat, akik fogfájással küzdenek rendelési időn kívül. Ennek a pontos rendjét közzé fogjuk majd tenni, amikor eljön az ideje, de ilyen szempontból nyugodtabb és boldogabb lehet az új év. Hiszen ha valakinek problémája lesz, lesz majd kihez fordulni rendelési időn kívül Ózdon – hangsúlyozta Janiczak Dávid, polgármester.

Hirdetés
Hirdetés