Hirdetés

A Dal 2019: miskolci zenekar a legjobb 30 között + Videó

| 2019. 01. 12. | 11:56:00
A The Sign 2012-ben alakult.
A Dal 2019: miskolci zenekar a legjobb 30 között + Videó
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Egy igazán egyedi és fantasztikusan fülbemászó számmal jutott be a The Sign A Dalba.

Az Ő című alkotás a mezőny egyik legígéretesebb felvétele.

A fiatal fiúk egy miskolci garázsból indultak, januárban pedig A DAL 2019 színpadán is előadják a különleges daluk szívlágyító sorait.

A dal letisztult, érzelmes és gördülékeny hangulatára a szöveg is ráerősít, hiszen az Ő szó bárkit vagy bármit takarhat, legyen az szülő, nagyszülő, barát, szerelem, gyerek vagy éppen a családi kedvenc.

– Arra a kérdésre, hogy kiről is van szó, nem terveztünk gyors választ adni, pusztán azért, mert ennek a megoldásai pontosan annyira különbözőek lehetnek, mint amennyire mi azok vagyunk. Röviden az az üzenete, hogy merjünk szeretni és legyünk az az Ő mások életében, akiről a dal szól –  mondta Czinke Máté, a banda frontembere.

A miskolci származású, fiatal zenészekből álló The Sign 2012-ben alakult. Czinke Dani és Máté testvérek, Török Danival gyerekkori barátok, hozzájuk csatlakozott Kollár Ábel és Szentpétery Mózes. Egy garázsbandából díjnyertes és folyamatosan koncertező együttessé nőtték ki magukat, profin zenélnek, és rendszeresen megfordulnak országszerte a klubok és fesztiválok színpadain. Turnéztak már a Margaret Island-del és a Honeybeast-tel is.

Hirdetés