Hirdetés
Hirdetés

Az orvosok lemondtak a borsodi fiúról, de ő élni akar

| 2019. 01. 22. | 15:10:00
Bükkábrányban jótékonysági estet tartanak.
Az orvosok lemondtak a borsodi fiúról, de ő élni akar
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Zsófi-ReményVár Egyesület egy jótékonysági vacsoraesttel szeretné támogatni Oláh Dénest és családját. A most 22 éves fiatal 2015. október 13-án szenvedett autóbalesetet, mely után fél évig éber kómában volt, majd számtalan műtéten esett át.

A sok kezelésnek és gyógytornának köszönhetően állapota folyamatosan javul, apró lépésekkel halad a kitűzött céljai felé.

A családfő 2010-ben – egy balesetben – elvesztette jobb karját, s ezáltal a lehetőséget is, hogy dolgozhasson. Dénes 24 órás felügyeletet igényel, így édesanyja sem tud munkát vállalni. 

2018 végén újabb műtéten esett át a fiatal, ám a hazaúton elromlott az autójuk, tönkrement a motor, így használhatatlanná vált. Az autó a család számára létszükséglet, ezért vásároltak egy másikat, melyet egy közlekedési baleset után (nem a család volt a hibás) gazdasági totálkárosnak nyilvánítottak.

Egy autószerelő vállalná, hogy a korábbi autó motorját megjavítja, de a családnak erre nincs fedezete, ezért az egyesület az est bevételével szeretne hozzájárulni a költségekhez.

A rendezvényt a Malomtanya Étteremben tartják február 9-én, Bükkábrányban, melyen részt vesz a község polgármestere is. Jelentkezni lehet február 1-ig a +36205935423 és a +36308610104-as telefonszámon, valamint a zsofiremenyvar@gmail.com e-mail címen. Bővebb információ ITT.

Hirdetés
Hirdetés