Hirdetés

Jótékonysági estet szerveznek a szegény borsodi gyerekekért

| 2019. 01. 16. | 16:28:00
„Hozz egy mosolyt, vigyél egy másikat!”
Jótékonysági estet szerveznek a szegény borsodi gyerekekért
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Első jótékonysági estjét rendezi az a fiatalokból álló csapat, melynek tagjai hétvégenként több mint 100 gyereknek tartanak fejlesztő foglalkozásokat Borsod megye szívében, Hernádszentandráson.

Az UNICEF Rajtad áll a jövőd programban továbbjutó csoport rendezvényén Harcsa Veronika, Gyémánt Bálint, Lackfi János és Horváth Kristóf „Színész Bob” is ott lesz, és közös alkotásra hívják támogatóikat; mellettük az InDaHouse önkéntesei is szerepet kapnak majd.

A csapat azt kéri, hogy a 6250 forintos jeggyel támogassák munkájukat, és vegyenek részt jótékonysági estjükön. Számításuk szerint ha 100 vendég elmegy, akkor 20 gyerek részvételét tudják finanszírozni a tanév második felében.

Az elkötelezett önkéntesek a legkisebbeknek abban segítenek, hogy mire iskolába mennek, rendelkezzenek minden olyan készséggel, ami ahhoz kell, hogy helyt tudjanak állni az 1. osztályban. A nagyobbakkal hétről hétre másfél órát tanulnak, amelynek alapja a személyre szabott feladatlap és a 100 százalékos figyelem, amit az önkéntesektől kapnak.

Hisznek a gyerekekben, szeretik, biztatják őket, és ezáltal ők is képessé válnak arra, hogy magukban higgyenek.

Egy gyerek havi részvétele a programban 6250 forintba kerül, melyben 4 egyéni foglalkozás, folyamatos mentorálás, 4 csoportos foglalkozás és átlagosan évi 3 plusz program van benne (táborok, extra programok, motivációs rendszer).

Hirdetés