Hirdetés

Világbajnok a miskolci Jégvirág Korcsolya Klub!

borsodihir.hu

2019.01.21. 13:53

Világbajnok a miskolci Jégvirág Korcsolya Klub!
(Fotó: Jégvirág Korcsolya Klub Facebook-oldala)

Hatalmas siker Ausztriában.

Hirdetés

Hirdetés

A világ legjobbjai ellen Ausztriában léptek a jégre a miskolci Jégvirágok az elmúlt hétvégén – írja a minap.hu. Az utánpótlás csapatok világbajnokságán mutatkoztak be Salzburgban, a Mozart Kupán, ahol a dobogó legfelső fokára állhatott fel a csapat.

A borsodi megyeszékhelyen több évtizede működik sikerrel a Jégvirág Korcsolya Klub, a magyar szinkronkorcsolya egyik fellegvárává téve Miskolcot.

A kis csapatot Huszár Diána edzi, aki szinkronkorcsolyázóként tízszeres magyar bajnok volt. Most a jövő reménységeinek segít egy olyan sportágban, ahol nagyon komoly kritériumoknak kell megfelelni.

– Folyamatosan figyelni kell, hiszen kétévente változnak a szabályok ebben a sportágban – fogalmazott Huszár Diána, a Jégvirág Korcsolya Klub vezetőedzője. Mint mondta, a produkciójuk – mellyel megnyerték a világbajnokságot – rendkívül összetett: vannak benne malmok, kör, sor, és megannyi látványos elem.

A Mozart Kupa Európa egyik legjelentősebb szinkronkorcsolya versenye, amit az esemény honlapján és az interneten is követhettek az érdeklődők.
MiskolcvilágbajnokságszinkronkorcsolyaJégvirág Korcsolya Klub

Szóljon hozzá!

Hirdetés