Hirdetés

Balesetet okozott a 35-ös főúton, majd elhajtott

borsodihir.hu

2019.02.22. 13:26

Balesetet okozott a 35-ös főúton, majd elhajtott

A vétlen autós az árokban kötött ki.

Hirdetés

A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság eljárást folytat segítségnyújtás elmulasztása bűntett elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettessel szemben.

Február 21-én 5 óra 40 perckor a 35-ös számú főúton közlekedett egy piros színű Suzuki típusú gépjármű Nagycsécs irányából Sajószöged felé. Egy ismeretlen személy eközben az általa vezetett gépkocsival előzni kezdett egy másik autót. Az ismeretlen sofőr azonban csak úgy tudta az előzést befejezni, hogy a Suzuki vezetője a járművét egy hirtelen mozdulattal jobbra kormányozta.

A manőver következtében a Suzuki megcsúszott, majd többször tetején átfordult és a vízelvezető árokban kötött ki.

A baleset során a Suzuki sofőrje könnyű sérülést szenvedett, azonban a baleset feltételezett okozója a helyszínről megállás nélkül ismeretlen helyre távozott.

Az esettel kapcsolatban szükségessé vált a fent megjelölt időpontban és útszakaszon közlekedő sofőrök azonosítása és tanúkihallgatása. A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság kéri, aki a bűncselekmény elkövetésével kapcsolatban információval rendelkezik, vagy látta az esetet hívja a 06-46/514-506-os telefonszámot, illetve tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80/555-111 „Telefontanú” számán, továbbá a 107 és a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Galéria

SajószögedNagycsécs35-ös főút

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés