Megnyitja kapuit a Miskolci Egyetemi Korcsolya Aréna

borsodihir.hu

2019.02.08. 19:20

Megnyitja kapuit a Miskolci Egyetemi Korcsolya Aréna

Az első három nap ingyenes!

Hirdetés

Február 11-én, hétfőn 16 órakor megnyitja kapuit a Miskolci Egyetemi Korcsolya Aréna – mobil korcsolyapálya. A 700 négyzetméteres műanyag korcsolyapályának az Egyetemi Sportközpontba való telepítésével a város célja egy sportos, szabadidős, kuriózum program biztosítása, zenés, szabadtéri, villanyfényes, méltán népszerű közönségkorcsolyázási hangulat megteremtése. A pálya hagyományos korcsolyával használható, mivel nem igényel hűtést, időjárástól függetlenül működtethető, és a jéghez szinte teljesen hasonló korcsolyaélményt biztosít.

A pálya használatát – a Sportiroda más sportszolgáltatásaival ellentétben – nem csak az egyetemi polgárok, hanem családtagjaik, barátaik is igénybe vehetik, mert az  üzemeltetők célja, hogy esténként egy nyitottabb, családiasabb egyetemi közösségi élet alakuljon ki.

A korcsolyapálya a Sportközpont területén, a műfüves pálya mellett található bitumenes kézilabdapályán kerül kialakításra, melyet a főbejáraton keresztül lehet megközelíteni, parkolásra a Körcsarnok körül kialakított új parkolóhelyek használhatók.

A pályahasználat mellett lehetőség nyílik korcsolya bérlésre, és élezésre is a nyitvatartási időben. Az Egyetemi Korcsolya Aréna hétfőtől péntekig, 16 órától – 20 óráig várja a kikapcsolódni vágyókat.

A Sportiroda Sportdélután programja keretében az első három napon (február 11-13-ig) a teljes nyitvatartási időszakban ingyenes korcsolyázási és korcsolyabérlési lehetőséget biztosítanak az érdeklődőknek.

Március 30-ig minden hétköznap az egyetemi kedvezményes árak a következők szerint alakulnak:
Belépő/alkalom: 500 Ft
Korcsolya bérlés/alkalom: 500 Ft

A nyitás után számos, a pályára tervezett különleges programot terveznek (például KoriDisco), melyek időpontjáról, részletes programjáról későbbiekben adnak tájékoztatást.

További információkért hívja 0630/5904195-ös telefonszámot, vagy írjon üzenetet a sportiroda@uni-miskolc.hu e-mail címre.
Miskolcmiskolci egyetemKorcsolya Aréna

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés