Sátoraljaújhelyi beruházások kivitelezés alatt

borsodihir.hu

2019.02.28. 20:57

Sátoraljaújhelyi beruházások kivitelezés alatt
A Kazinczyban 74 millióért korszerűsítenek (Forrás: Google)

Szépül a piac, épül a hűtőház, menzákat fejlesztenek.

Hirdetés

Helyi cégek nyerték el azt az összesen nettó 191 millió forint értékű kivitelezési munkát, mely révén uniós források révén a sátoraljaújhelyi önkormányzat fejleszti a piacot, hűtőházat alakít ki, valamint korszerűsít három iskola konyhát.

A Közbeszerzési Értesítőből kiderül, az N-R-B Kft. 30 milliós költséggel építheti tovább a városi piac térburkolatát, járdát kell készítenie és napelemes kandelábereket elhelyeznie.

A konyhákhoz kapcsolódó munkákat a Zempléni Építő és Gépészeti Kft. nyerte el. A Jókai Általános Iskola körülbelül 200 adagos menzájával nem lesz sok feladat, az öltözők és a vizesblokkok a földszintre kerülnek, a tetőtérbe vezető csigalépcsőt lezárják. Ez 3 millió forintot tétel.

A Georgikon görögkatolikus középiskolában viszont teljes felújítás következik 350-500 adagos konyha kialakításával, 64 milliós költséggel.

A Kazinczy Általános Iskolában szintén komolyabb – 74 millió forintos – korszerűsítés jön, a jelenlegi bejáratot is áthelyezik. 

Szintén ez a vállalkozás végezheti el 19,6 millió forintért a hűtőház kialakítását. A tervezett kapacitások biztosítása érdekében egy meglévő Határ úti épületet alakítanak át.

A vállakozási szerződéseket február második felében írták alá. A projektekre a nyerteseken kívül a miskolci CreativEnergy Kft., a vajdácskai Industria 2000 Kft. és a a budapesti Oppidum Kft. nyújtott be ajánlatot.

RaL

Sátoraljaújhelyberuházásközbeszerzés

Szóljon hozzá!

Hirdetés