Hirdetés

Abaújlaki cég dolgozhat az encsi piacokon

borsodihir.hu

2019.03.14. 13:33

Abaújlaki cég dolgozhat az encsi piacokon

Kezdődik a munka.

Hirdetés

Az abaújlaki Urbán Therm Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. újíthatja fel a piacokat Encsen – derül ki a március 14-i Közbeszerzési Értesítőből.

Az 52,9 milliós uniós beruházás során kiépítik a térvilágítást, aszfaltozott utat építenek, parkolókat alakítanak ki, mobil vécét és közkutakat telepítenek.

Az élelmiszerpiac felújításának legfontosabb eleme a fedett-nyitott árusító zóna „továbbvitele” a meglévővel azonos tartószerkezettel, anyaghasználattal, csomóponti részletekkel, és annak környezetének rendezése.

A „nem élelmiszerpiac” fejlesztésének – figyelembe véve a három ütemben történő megvalósítást – ki kell építeni a közlekedési infrastruktúrát a meglévő aszfaltozott utca folytatásaként, íves vonalvezetéssel, csatlakozó parkoló állásokkal, új megnövekedett hosszúságú árusító asztalokkal, közvilágítással, csapadékvíz-elvezetéssel, mobil vécével, hulladékgyűjtőkkel.

Az élelmiszerpiac Encs hagyományos fő útjához csatlakozik, igényes kisvárosias kialakításával. A „nem élelmiszerpiac” már jóval rendezetlenebb állapotban van, ezért nagyon fontos feladat az új térbeliség megteremtése, az elhanyagolt volt vásártér rendezése.

A nyertes ajánlattevővel március 4-én írták alá a szerződést, így a munka hamarosan elkezdődik. A projektre a forrói Abaépker Abaúji Építőipari és Kereskedelmi Kft. és a miskolci Hámori és Társa Építőipari és Szolgáltató Kft. is pályázott.
Encsközbeszerzéspiac

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés