Hirdetés
Hirdetés

Abaújlaki cég dolgozhat az encsi piacokon

| 2019. 03. 14. | 14:33:00
Kezdődik a munka.
Abaújlaki cég dolgozhat az encsi piacokon
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Az abaújlaki Urbán Therm Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. újíthatja fel a piacokat Encsen – derül ki a március 14-i Közbeszerzési Értesítőből.

Az 52,9 milliós uniós beruházás során kiépítik a térvilágítást, aszfaltozott utat építenek, parkolókat alakítanak ki, mobil vécét és közkutakat telepítenek.

Az élelmiszerpiac felújításának legfontosabb eleme a fedett-nyitott árusító zóna „továbbvitele” a meglévővel azonos tartószerkezettel, anyaghasználattal, csomóponti részletekkel, és annak környezetének rendezése.

A „nem élelmiszerpiac” fejlesztésének – figyelembe véve a három ütemben történő megvalósítást – ki kell építeni a közlekedési infrastruktúrát a meglévő aszfaltozott utca folytatásaként, íves vonalvezetéssel, csatlakozó parkoló állásokkal, új megnövekedett hosszúságú árusító asztalokkal, közvilágítással, csapadékvíz-elvezetéssel, mobil vécével, hulladékgyűjtőkkel.

Az élelmiszerpiac Encs hagyományos fő útjához csatlakozik, igényes kisvárosias kialakításával. A „nem élelmiszerpiac” már jóval rendezetlenebb állapotban van, ezért nagyon fontos feladat az új térbeliség megteremtése, az elhanyagolt volt vásártér rendezése.

Hirdetés
Hirdetés