Hirdetés
Hirdetés

Csúnyán rászedtek egy szerelmes asszonyt Szerencsen

| 2019. 03. 20. | 16:19:00
Milliós kár.
Csúnyán rászedtek egy szerelmes asszonyt Szerencsen
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Első fokon 2 év 11 hónap börtönbüntetésre ítélte a Szerencsi Járásbíróság azt a férfit, aki 2015-ben férkőzött egy szerencsi nő bizalmába és rövid úton pénzt csalt ki tőle, adósságba verte, sőt majdnem a házától is megfosztotta.

Gyurán Ildikó sajtóközleményben számolt be a március 20-i ítéletről. A bíróság által megállapított tényállás szerint a férfi szerelmi viszonyt alakított ki a sértettel, majd a rendszeres látogatások során egyre többször kért kölcsön. Majd arra is rábírta az asszonyt, hogy több kisebb összegű hitelt felvegyen bankoktól. A pénzt a vádlott használta fel, hivatkozása szerint a csődbe ment vállalkozásában dolgozókat fizette ki, ügyvédi költségeket rendezett, vízdíjtartozást fizette be.

A férfi a nő autóját is eladta azzal az indokkal, hogy a lányának ügyvédet fogadhasson. 2015 decemberében arra is rá akarta beszélni az eladósodott sértettet, hogy a szerencsi házát ajándékozza el az ő kiskorú gyermekének, mert a sok hitel miatt azt úgyis elárverezik… A nő aláírta az ajándékozási szerződést, de a tulajdonjogot végül nem jegyezték be. 

A vádlott által okozott kár több mint 3 millió forint. 

Hirdetés
Hirdetés