Hirdetés

Fiatal borsodi sportolók, itt egy nagy lehetőség!

2019.03.04. 14:31

Fiatal borsodi sportolók, itt egy nagy lehetőség!
Pusztai Liza vívó kadét világ- és Európa-bajnok, junior Európa-bajnok, ifjúsági olimpiai bajnok, felnőtt Európa-bajnoki bronzérmes magyar kardvívót 2016 óta támogatja az alapítvány  (Fotó: MOL)

Az ország minden részéből várják a tehetséges diákok jelentkezését.

Hirdetés

Hirdetés

Fiatal sportolókat támogat a a magyar központú és irányítású multinacionális vállalat, a MOL alapítványa. Az ország minden részéből várják a tehetséges diákok jelentkezésé. A fiatal, tehetséges sportolók útiköltségtérítésre, eszközvásárlásra és egyéb, sportoláshoz kapcsolódó költségek támogatására pályázhatnak. 

A rendelkezésre álló keretösszeg 25 millió forint.
Március 31-ig lehet pályázni a molalapitvany.hu oldalon.

A MOL Tehetségtámogató Program Sport pályázata azoknak a 10-18 év közötti általános vagy középiskolás diákoknak nyújt anyagi segítséget, akik tehetséges sportolók és országos vagy nemzetközi versenyen is bizonyítottak már.

A pályázatok elbírálását a MOL Alapítvány kuratóriuma végzi szakértői zsűri segítségével. 2018-ban az alapítvány a MOL Tehetségtámogató Program keretében összesen 71 fiatalnak nyújtott támogatást 25 millió forint értékben. A program 2006-os indulása óta összesen pedig több mint 2000 fiatal sportoló fejlődéséhez járult hozzá, a szétosztott támogatás összértéke meghaladja a 400 millió forintot.

pályázatMOL

Szóljon hozzá!