Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Rács mögött a miskolci pincefosztogató

| 2019. 03. 21. | 11:26:00
Mindent vitt, amit talált.
Rács mögött a miskolci pincefosztogató
Hirdetés
Hirdetés

Az ügyészség indítványa alapján, a bíróság március 20-án elrendelte egy 25 éves férfi letartóztatását.

A rendőrségi nyomozás adatai szerint a letartóztatott gyanúsított több társával február 25. és március 17. között Miskolcon hat, társasházi lakásokhoz tartozó pincehelyiséget tört fel, és háromból szerszámgépeket, ruhaneműket, egyéb használati tárgyakat tulajdonítottak el összesen mintegy 250 ezer forint értékben, míg a másik három helyiségben értékeket nem találtak.

Az elkövetők az utcán parkoló gépkocsikat sem kímélték: két autót is feltörtek, és az egyikből szerszámgépeket loptak mintegy 200 ezer forint értékben, míg a másikból készpénzt, napszemüveget, személyes iratokat, bankkártyát vittek el. A gyanúsítottak a lopott bankkártyával különböző üzletekben több alkalommal vásároltak is.

A nyomozó hatóság a büntetett előéletű férfit – aki ellen jelenleg öt másik büntetőeljárás is folyamatban van – lopás vétségével és információs rendszer felhasználásával jogosulatlanul megszerzett elektronikus készpénz-helyettesítő fizetési eszköz felhasználásával elkövetett csalás bűntettével gyanúsítja.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés