Hirdetés
Hirdetés

Tovább hízik a Miskolcon is érdekelt cég

| 2019. 03. 17. | 11:17:00
Ha egyszer egy üzlet beindul...
Tovább hízik a Miskolcon is érdekelt cég
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Százötven embert vett fel, ezzel 30 százalékkal növelte munkavállalói számát a győri székhelyű Leadec Kft. - tudatta a járműipari gyárak üzemeltetésével, a termelés folyamatban tartásával és termeléskiegészítő műszaki igények teljesítésével foglalkozó vállalat.

Az újonnan felvett szakemberek feladata az autóipari üzemek gyártási folyamatainak műszaki, infrastrukturális és logisztikai üzemeltetése. Ezek magukban foglalják egyebek mellett az elektromos hálózat, a híddaruk, kapuk, vízkezelő és légkezelő berendezések menedzselését, a hűtési és fűtési rendszerek, tűzvédelmi rendszerek karbantartását. 

A bővüléssel a cég dolgozóinak száma eléri a 730-at.

A Leadec Magyarország legjelentősebb autógyáraiban telepít egyebek mellett robotokat, megmunkáló központokat, speciális igények szerint készít villamos vezérlőszekrényeket. Szolgáltatásai közé tartozik az autók előállításakor szükséges nagy teherbírású darupályák és acélszerkezetek, logisztikai szállítóberendezések előállítása, az adatátviteli berendezések elektromos installációja és a gyártócsarnokok épületvillamossága. 

A győri, kecskeméti, szentgotthárdi, szombathelyi és miskolci telephelyeken dolgozó szakemberek működtetik a gyárak központi villamosenergia-ellátó rendszereit, ellátják a létesítmények műszaki és infrastrukturális üzemeltetését, beleértve a gyártósorok műszaki takarítását is. 

Hirdetés
Hirdetés