Hirdetés
Hirdetés

Családi háznak hajtott az ittas borsodi sofőr

| 2019. 04. 23. | 17:43:00
Szinte minden szabályt megszegett.
Családi háznak hajtott az ittas borsodi sofőr
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ittasan, eltiltás hatálya alatt, engedély nélkül használt autóval hajtott kerítésnek egy sofőr Makkoshotykán. Járművezetés ittas állapotban vétség és jármű önkényes elvétele bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Sárospataki Rendőrkapitányság egy 25 éves helyi lakossal szemben.

A gyanúsított április 22-én 22 óra körül engedély nélkül elvitte ismerőse autóját, Makkoshotykán elveszítette a jármű feletti kontrollt, majd egy kerítést áttörve családi háznak csapódott.

A könnyű sérüléseket elszenvedett sofőrrel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott. A helyszínelés során a rendőrök megállapították, hogy a 25 éves férfi a tulajdonos engedélye nélkül vezette az autót, továbbá a hatóság korábban már eltiltotta vezetéstől, így nemcsak ittasan, de jogosítvány nélkül ült a volán mögé, ráadásul a biztonsági övet sem használta. A Sárospataki Rendőrkapitányság vizsgálja a személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset körülményeit, a férfival szemben pedig bűntető és szabálysértési eljárásokat indított.

Hirdetés
Hirdetés