Hirdetés
Hirdetés

Ezért éri meg tandemugrást kuponnal vásárolni

| 2019. 04. 23. | 17:55:00
Egyre többen belátják, hogy a szeretteikkel töltött idő felbecsülhetetlen értékkel bír.
Ezért éri meg tandemugrást kuponnal vásárolni
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Az extrém sportok sokakat vonzanak, de a legtöbben megrekednek ott, hogy videókat néznek róluk, vagy élménybeszámolókat hallgatnak a barátoktól. De belegondolt már úgy igazán abban, hogy milyen érzés lenne a szabadesés őrülete, amikor az igazi szabadságot és egyúttal a természet fékevesztett erőit is megtapasztalhatja? A tandemugrás lehetővé teszi, hogy mindenféle előképzettség nélkül átélhesse ezt az egészet, méghozzá maximális biztonságban, egy profi tandempilóta segítségével.

Ha kíváncsi arra, hogy mire használhat fel pontosan egy tandemugrás kupont, akkor az elmenyplaza.hu linkre kattintva megtudhatja. A 4 000 méteres magasságból induló ugrás még az egyébként tériszonytól nem tartókat is kihívás elé állíthatja. Miután azonban átlendülnek a delikvensek a holtponton, elképesztő közel egy perces szabadesés következik. A tandempilóta 1500 méteres magasságban nyitja a tandemernyőt, innentől pedig egyfajta euforikus érzésben megélt ereszkedés történik. A program során minden szükséges felszerelést biztosít a szervező cég, és abban is biztos lehet, hogy remek felvételek készülnek majd az egész programról.

S hogy mi a helyzet, ha retteg a magasságtól, és valami sokkal kevésbé félelmetes programban venne részt? Az élményajándékok között ma már földön-vízen-levegőben átélhető lehetőségek egyaránt megtalálhatóak. Kipróbálhat egy amerikai izomautót, próbára teheti képességeit egy rafting túrán, de akár a gasztronómiában is kalandozhat egy főzőtanfolyam alkalmával. A lényeg az újszerű élmények megtapasztalása, melyek minden alkalommal hozzáadnak személyiségéhez. Nem ez azonban az egyetlen előnye az élményjellegű meglepetéseknek.

Napjainkban egyre többen belátják, hogy a szeretteikkel töltött idő bizony felbecsülhetetlen értékkel bír. Nem véletlen, hogy az erre nyitottak igyekeznek úgy szervezni életüket, hogy abba mindenképpen beleférjenek a közös programok és az újdonságok együtt megélése. Az élményprogramok szervezésével foglalkozó cégek ehhez is remek választásnak bizonyulnak. Számos olyan program megtalálható a kínálatban, amely két személy számára is ideális lehet. Ajándékozás alkalmával akár utalvány formájában is meglepheti szeretteit, így a megajándékozott maga választhatja ki azt, hogy valóban 4000 méterről szeretne-e beleugrani a semmibe, vagy valami földközelibb és kevésbé adrenalinvadász élményre vágyna.

Hirdetés
Hirdetés