Hirdetés
Hirdetés

Haragosa verte össze a tiszalúci fiút

| 2019. 04. 15. | 12:20:00
Elcsalták, majd fogva tartották.
Haragosa verte össze a tiszalúci fiút
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Szerencsi Járási Ügyészség vádat emelt egy 20 éves és egy 23 éves férfi ellen tizennyolcadik életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett személyi szabadság megsértésének bűntette és könnyű testi sértés vétsége miatt.

2017. július végén a vádlottak fiatalkorú társa és még egy kiskorú személy a vádlottak megbízásából közösségi oldalon küldött üzenet útján kihívták a tiszalúci lakásából a kiskorú sértettet azzal, hogy az egyik vádlott korábbi vitájuk után most ki akar békülni vele. A sértettet elvezették a vádlott lakóhelyéhez úgy, hogy fiatalkorú kísérője a sértett tiltakozása ellenére közben fogta a karját, és csak a ház kapujában engedte el, mire a sértett menekülni akart és futni kezdett, de a házból kijött az ott lakó vádlott, utána szaladt, megfogta, majd bevitte a lakásba.

A vádlott több órán keresztül nem engedte ki a házból a sértettet, társaival együtt többször bántalmazták, a két felnőttkorú vádlott közül egyikük ököllel fejen, míg a másik többször arcon ütötte, gyomorszájon vágta, ruhájánál fogva emelgette és a földhöz verte.

A házban lakó vádlott a bántalmazás befejeztével kiengedte a sértettet, aki hazament és családja értesítette a rendőrséget. A sértett a bántalmazás következtében 8 napon belül gyógyuló zúzódásos sérüléseket szenvedett el.

Hirdetés
Hirdetés