Hirdetés

Megrázó fordulat a szikszói baltás gyilkos ügyében

borsodihir.hu

2019.04.15. 11:12

Megrázó fordulat a szikszói baltás gyilkos ügyében

Áldozata pénzét és számláit is magával vitte, így bukott le.

Hirdetés

Újabb bűncselekménnyel gyanúsította meg a rendőrség a szikszói polgárőrt, Sz. Sándort, akit korábban a nagy közfelháborodást kiváltó 2011-es kettős baltás gyilkossággal is összefüggésbe hoztak a nyomozók - írja a Blikk.

A lap úgy tudja: a gyanú szerint három héttel a kettős gyilkosság után ugyanez a férfi támadhatott rá egy idős szikszói férfira az otthonában.

A támadó hátulról többször fejbe vágta áldozatát egy ismeretlen tárggyal, később támadó átkutatta a házát, és pénzt vett el tőle. A készpénz mellett számláit és a banki kivonatait is magával vitte, a rendőrség ezeket a kivonatokat találta meg az Sz. otthonában tartott házkutatáskor. –Semmiféle közvetlen bizonyíték nincs, ami a védencem bűnösségét igazolja – mondta a lapnak Sz. ügyvédje, Lichy József, azonban  még a rokonai is Sz. ellen vallottak, cáfolták az alibijét.

A korábbi kettős baltás gyilkosság ügyében a rendőrség szerint a zsinegen, amivel az áldozatok kezét összekötötték, olyan anyagmaradványokat találtak, amelyek egyezést mutattak a férfi DNS-mintájával.
gyilkosságSzikszórablás

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés