Hirdetés
Hirdetés

Mi köze a XIXO-nak a BMW-hez?

| 2019. 04. 22. | 11:17:00
Megújult a dizájn.
Mi köze a XIXO-nak a BMW-hez?
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Budapesten mutatták be a XIXO idei újdonságait. A márka szénsavas portfóliójának legújabb tagjai, a XIXO Raspberry-Mint Zero (málna-menta) és a XIXO Red Grape Zerot (kékszőlő). A brand kiemelt figyelmet fordít arra, hogy szénsavas termékeik kiváló minőségű alapanyagokból készüljenek, aszpartám és tartósítószer hozzáadása nélkül. Ezen kívül a két frissítő finomság nem tartalmaz cukrot sem.

Új dizájn

– Az új csomagolás tervezése során fontos szempont volt, hogy egy letisztult, de feltűnő dizájnt kapjon a szénsavas portfóliónk, és amikor a fogyasztó a kezébe veszi a terméket, tapintásra is ezt a prémium érzetet adjuk vissza, ezért egy speciális, úgynevezett ‘soft touch’ lakkot választottunk a dobozos kiszerelések felületkezeléséhez. Ettől lesz a polcon egyedi és látványos, fogyasztáskor pedig kellemes tapintású a doboz – mondta Fodor Imola Lilla, a XIXO márkaigazgatója.

Játék!

Április 15-től ugyanis elindul a XIXO – hazánkban páratlan – nyereményjátéka, melynek egy BMW 840d XDrive Coupe típusú luxusautó lesz a fődíja. A három hónapon át tartó játékban való részvételhez nem kell mást tenni, mint vásárolni bármilyen XIXO szénsavas terméket, a blokkot regisztrálni a nyereményjáték weboldalán és gyűjteni a pontokat; a fémdobozos termék 1 pontot, a PET palackos pedig 2 pontot ér. 

Hirdetés
Hirdetés