Hirdetés
Hirdetés

Gyermekre zuhant egy faág Borsodban

| 2019. 05. 15. | 16:29:00
Tragédia is történhetett volna.
Gyermekre zuhant egy faág Borsodban
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Száraz faág zuhant egy négy és fél éves gyermekre Somsályon május 12-én. Másnap kiderült, a kisfiúnak nem esett nagyobb baja, de lelkileg megviselték a történtek – írja az ozd.hu.

A gally a hátára esett, szülei azonnal kórházba vitték, ahol közölték: „örüljön, hogy még életben van a gyerek”.

Dávid édesanyja, Váradi Ágnes elmondta, a gyermekosztályon vizeletet vettek, amely véres volt – feltehetőleg a vese sérülése miatt –, így egy éjszakát a kórházban kellett tölteniük, másnap hazaengedték őket, miután a laborleletek rendben voltak. A kicsi állapota egyelőre kielégítő, bár óvodába nem járhat a megfigyelés alatt. Ágnes hozzátette, korábban tettek bejelentést a fákon található száraz ágak kapcsán, de eddig nem intézkedtek az ügyben.

Május 14-én reggel a Boróka út előtti részen egy miskolci cég munkatársai emelőkosaras jármű segítségével távolították el a száraz ágakat a területen található juhar-, gyertyán- és gesztenyefákról. A gallyakat az Ózdi Városüzemeltető Intézmény dolgozói szállították el a komposztáló telepre. Bóta József, az ÓVI parkfenntartási művezetője elmondta, a száraz ágak eltávolításához nem rendelkeznek kosaras autóval, így egy miskolci cégtől rendelik meg az ilyen jellegű munkát.

Hirdetés
Hirdetés