Hirdetés
Hirdetés

Megdöbbent a számok hallatán a nagyecsedi gyilkos

| 2019. 05. 11. | 11:36:00
Nyíregyházán tárgyalják a büntetőügyet. +Videó
Megdöbbent a számok hallatán a nagyecsedi gyilkos
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A vádlott az előkészítő ülésen elismerte a bűnösségét a terhére rótt cselekmény elkövetésében, azonban kérte, hogy a bíróság folytassa le a bizonyítási eljárást. Emellett az ügyészség által indítványozott fegyházbüntetés mértékét a vádlott eltúlzottnak tartotta. A bíróság az ügyben június 24-én és július 1-jén tart tárgyalást. Ekkor szakértők, tanúk és a sértett hozzátartozóinak meghallgatásával folytatódik az eljárás.

A vádirat szerint a vádlott 2018. június 14-től 16-ig két nap eltávozást kapott a büntetés-végrehajtási intézetből, ahol büntetését töltötte.

Június 16-án reggel felkereste volt élettársát, és közölte vele, hogy nem akar visszamenni a börtönbe, bujkálni fog, s kérte, hogy tartson vele ő is. Egy Nagyecsed melletti erdős részen a sértett próbálta lebeszélni a vádlottat arról, hogy elszökjön, bujkáljon büntetése elől, s javasolta, hogy inkább térjen vissza a bv. intézetbe. Ezen a vádlott feldühödött, s a nadrágja derékrészéből elővett egy cipőfűzőt, melyet a sértett nyakán átvetve olyan erősen meghúzott, hogy a szorítás következtében a helyszínen elhalálozott. A vádlott ezután eltávozott. A sértett holttestét aznap délután ismerőse találta meg. A vádlottat másnap egy lakatlan házban fogták el.

Az előkészítő ülésről az RTL Klub híradója számolt be:

Hirdetés
Hirdetés