Hirdetés
Hirdetés

Nagyszabású út- és parkolókátyúzás Miskolcon

| 2019. 05. 27. | 15:49:00
Egy helyi és egy budapesti cég dolgozhat.
Nagyszabású út- és parkolókátyúzás Miskolcon
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Nagy volumenű kátyúzást végeztet saját kezelésben lévő útjain a miskolci önkormányzat, ugyanis a közlekedési útvonalakhoz és felszíni parkolókhoz kapcsolódó karbantartási, javítási munkálatok elvégzésére kiírt közbeszerzés eredménnyel zárult. 

A kátyúzás a képviselői körzetek szerint osztva három ütemben történik az 1-7., 8-14. és 15-20. körzetben, összesen mintegy 450 kilométer hosszan és 120 000 négyzetméter felszíni parkolófelületen. 

A két első ütemet a helyi MENTO Környezetkultúra Kft. kátyúzhatja ütemenként 96 670 000 forintért, a harmadik ütem munkálatait pedig a fővárosi Swietelsky Magyarország Kft. nyerte, ugyanenekkora összegért. Mindkét cég alvállalkozókat von be a rekonstrukcióba:  a MENTO a bontás, őrzés-védelem, geodézia, közműépítés, útépítés, aszfaltozás, szállítási, ideiglenes forgalomtechnikai munkák részfeladataira, a Swietelsky pedig a bontási munkákra, útalap készítésére, szegélykőcserére, burkolatmarásra, aszfalt kézi bedolgozására, fuvarozásra, fedlapok szintbe emelésére.

Hirdetés
Hirdetés