Hirdetés
Hirdetés

Új funkciót kap a borsodi község iskolája

| 2019. 05. 15. | 14:22:00
Kezdődik a munka Sátán.
Új funkciót kap a borsodi község iskolája
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A budapesti Valor-System Kft. végzi a sátai szociális konyha kialakítását a régi iskolában – olvasható a május 15-i Közbeszerzési Értesítőben.

Az önkormányzat konyhája jelenleg az óvoda épületében működik, az étkezést igénybe vevők számának emelkedése miatt azonban már nem megfelelő annak az infrastruktúrája. Ezért egy megfelelően felújított, kibővített, korszerű eszközökkel felszerelt létesítményben akarják azt tovább üzemeltetni. A beruházó megvizsgálta a fejlesztésbe bevonható ingatlanokat, a választás egy funkcióját vesztett műemléki környezetben lévő, Kolozsvári utca 5. szám alatt található patinás épületre esett, amely korábban a település általános iskolájaként működött, azonban 2011-től használaton kívül áll.

A projekt eredményeként egy 356 négyzetméteres nagyságú modern konyha jön létre egy különálló, bővíthető, többfunkciós étkezővel, amely a szociális étkeztetési szolgáltatás megfelelő minőségű ellátására alkalmas.

A felújítás során betonoznak, festenek, térköveznek, nyílászárókat cserélnek, csatornáznak. Az egység szellőztetése gépi és gravitációs szellőzéssel biztosítható. Radiátorokat szerelnek fel, gázkazánokat, mosogatókat, tűzhelyeket építenek be, valamint új eszközöket szereznek be.

Hirdetés
Hirdetés