Hirdetés

Bemutatta ózdi jelöltjét a Fidesz-KDNP

Ózd.hu

2019.06.20. 19:49

Bemutatta ózdi jelöltjét a Fidesz-KDNP
A Fidesz_KDNP jelöltje Eke István (balról) és Riz Gábor választókerületi elnök a sajtótájékoztatón (Fotó: Ózd.hu)

A kormánypárt

Hirdetés

Hirdetés

Eke István indul a Fidesz-KDNP színeiben az őszi polgármesterválasztáson. A párt döntését június 20-án délelőtt sajtótájékoztatón jelentették be. Riz Gábor választókerületi elnök úgy fogalmazott, hogy a vállalkozó lehet az az ember, akire bízvást szavazhatnak az emberek - írja az Ózd.hu.

Kiemelte, bízik abban, hogy Eke István közbenjárásával végre helyére kerül a gazdaság.

„A Fidesz és a KDNP pártkoalíciója olyan esélyes jelöltet akar állítani Ózd város polgármesteri székébe, akire bízvást tudnak szavazni az emberek. Akire jó odafigyelni, hiszen van üzenete és eddigi életútja azt bizonyítja, hogy rátermett ember. Ő az, aki a jövőben igazgatva a várost, helyre tudja tenni mindazt, amit az elmúlt öt évben elmulasztottunk” - mondta Riz Gábor.

Eke István 1972-ben született Miskolcon, egész élete a régióhoz kötődik. Szakmáját tekintve gépészmérnök, lassan két évtizede működteti saját vállalkozást Ózdon.

„Az elmúlt közel húsz évben megszerzett magasabb vezetői tapasztalataim arra sarkallnak, hogy a város érdekében hasznosítsam ezt a tudásomat és az itt megszerzett ismereteimet. Szeretném felajánlani ezeket a képességeimet a város javára” - hangsúlyozta Eke István, akinek egyik célja: kormányzati támogatással visszarajzolni Ózdot a gazdasági térképre.

Ózdválasztás

Szóljon hozzá!