Miskolc egyik legnagyobb bringás bulijára készül

borsodihir.hu

2019.06.13. 09:56

Miskolc egyik legnagyobb bringás bulijára készül
(Fotó: Mocsári László)

B!ike Day a Szent István téren.

Hirdetés

A Tour de Hongrie Magyar Kerékpáros körverseny kétszeres Városmarketing Gyémánt Díjas kísérőrendezvénye, a B!ke Day 2019-ben is remek programokkal vár mindenkit a Szent István téren június 13-án, csütörtökön 14 órától – tudatta a minap.hu.

A nemzetközi szinten is kiemelkedő magyar és külföldi sportolókat felvonultató sportesemény Miskolcon olyan, családokat is vonzó rendezvénnyel egészül ki, ahol a kerékpározáshoz kapcsoló attrakciók, programok várják a kicsiket és nagyokat egyaránt.

A király etap után, a Bükkből letekerve fut be a Kálvin János utcán felállított célkapuba a Tour de Hongrie nemzetközi mezőnye csütörtökön. A verseny kísérőrendezvénye, a B!ke Day már kora délelőtt megkezdődik az általános iskolás diákok játékos, sportos vetélkedőjével a Szent István téren. Ezt követően délután 2 órától többek között kerékpáros gyermekfoglalkoztatóval és KRESZ-pályával, selfie állomással, a Szent István téri LED-falra kivetített kerékpáros PC-játékkal, triál bemutatóval, Decathlon sportligettel, Boxelo pályával, valamint pontgyűjtő nyereményjátékkal és értékes nyereményekkel várnak mindenkit. Lesz bringa-szerviz, „furcsa bicikli”-kiállítás, kóstolóállomás és kreatív játszóház (bringás ékszerkészítéssel) is.

Délután 6 óra után a Before the last ad élő koncertet, a nap zárásaként pedig az év Fonogram-díjas DJ-je, Willcox szórakoztatja a közönséget. A B!ke Day-re idén is érdemes két keréken érkezni, mert ingyenes, őrzött kerékpártároló várja a látogatókat.

A Tour de Hongrie Balassagyarmat–Miskolc közötti szakaszát LED-falon, a befutót pedig 17 óra után élőben is figyelemmel kísérhetik a szurkolók a Kálvin János utcán.
MiskolcB!ke Day

Szóljon hozzá!

Hirdetés