Hirdetés
Hirdetés

Miskolciak, nem lesz melegvíz!

| 2019. 06. 20. | 18:53:00
Több városrészt érint a karbantartás.
Miskolciak, nem lesz melegvíz!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szünetel a melegvíz-szolgáltatás a távhőszolgáltató rendszerén június 25-re (kedd) virradóan, éjféltől előreláthatóan június 27-én éjfélig az avasi és a belvárosi városrészben – közölte a Miskolci Hőszolgáltató Kft. június 20-án.

Mint írják, a diósgyőri és bulgárföldi városrészben június 27-ra virradóan szünetel a szolgáltatás szintén éjféig. Az ok a nyári karbantartás elvégzése, amelyet – ígérik – igyekeznek minél hamarabb elvégezni. A jelzett időpontokon kívül, egyes hőközpontoknál vagy kisebb ellátási területen lehet néhány órás szolgáltatási szünettel járó karbantartás, amelyről a cég külön tájékoztatja az érintetteket.

A távhőszolgáltatási rendszer nyári karbantartása idején a melegvíz-csapokból hideg víz folyik. A melegvízmérő-óra ilyenkor is már, vagyis a felesleges költségek elkerülése érdekében nem ért figyelni.
Mivel a lakóépületek belső fűtési rendszerében a munkálatok alatt is van víz, a radiátorcserét csak a társasággal egyeztetve, a fűtési csövek ürítését követően lehet elvégezni.

 

Hirdetés
Hirdetés