Nyolcmilliárdos szerződést kötött Miskolc

borsodihir.hu

2019.06.07. 18:10

Nyolcmilliárdos szerződést kötött Miskolc
A Dayka utca környékén is mozgalmas időszak közeleg (Forrás: Google)

Három cég végez majd a pénzért mélyépítési munkákat.

Nettó 8 milliárd forint értékű keretmegállapodást kötött a miskolci önkormányzat mélyépítési feladatok ellátására a HE-DO Kft., a Colas Zrt. és a MENTO Környezetkultúra Kft. hármasával, a közbeszerzési eljárás eredményeként létrejött vállalkozási szerződést május 21-én írták alá a felek. A keretmegállapodás értelmében a cégek feladata utak, kerékpárutak, hidak, közművezetékek, közvilágítás, csapadékvíz-elvezető rendszerek építése, felújítása egyéb mély- és vízépítési feladatok elvégzése mellett.

A június 7-i Közbeszerzési Értesítő szerint ők felelnek az úgynevezett Dayka-projekt kivitelezéséért (útépítések, 5 csomópont, 2 jelzőlámpás kereszteződés), a diósgyőri Tokaji Ferenc hídnál és más, a városrészben végrehajtandó közlekedési beruházásokért (csomópontok kialakítása, útfelújítások, vízelvezető árkok rendbe tétele stb.).

Szintén ennek a keretmegállapodásnak a része a Miskolctapolcai út teljes felújítása mintegy 2,5 kilométeren, a Miskolctapolca-Görömböly összekötő út kialakítása kerékpáros nyommal, a Miskolctapolca-Komlóstető összekötő út megépítése.
MiskolcDiósgyőrMiskolctapolcaberuházás

Szóljon hozzá!

Hirdetés