Hirdetés
Hirdetés

Összeverte egymást két férfi a közös exük miatt Borsodban

| 2019. 06. 25. | 13:32:00
Bodrogkisfaludba riasztották a rendőröket.
Összeverte egymást két férfi a közös exük miatt Borsodban
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Szerencsi Járási Ügyészség vádat emelt két férfi ellen felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntette miatt. Az ügyészség közleménye szerint április közepén az egyik vádlott ittas állapotban megjelent a volt élettársa bodrogkisfaludi házánál, és a kapu előtt, illetőleg az utcán beszélgetni kezdett az asszonnyal.

A beszélgetés közben hangoskodni kezdtek, és a nővel egy háztartásban élő, azonban tőle már elvált volt férj – a másik vádlott – a lakásból ittas állapotban kiment hozzájuk.

A férfi az asszonyt beküldte a kapun belülre, majd bezárta azt, a kulcsot a földre dobta, a másik vádlottat pedig haza küldte. A nő visszament a ház elé és újból beszélgetni kezdett volt élettársával, ezt az elvált férj nehezményezte és rájuk szólt, majd a két vádlott szóváltást követően verekedni kezdett. A volt élettárs a nála lévő viperával, míg a volt férj ököllel ütötte a másikat, majd a volt férj a másik vádlott kezéből kicsavarta a viperát, és a továbbiakban azzal bántalmazta. Az asszony megpróbálta szétválasztani őket, közéjük állt, illetve elvette tőlük a viperát, de ez sem gátolta meg a további verekedést, ütlegelték egymást és birkóztak, majd a volt férj megszerezte az asszonytól a viperát, és még egy alkalommal megütötte a fején a másik vádlottat.

A nő rendőri segítséget kért – akik kiérkezésük után a sérüléseket látva – a vádlottakhoz mentőt hívtak. Mindkét vádlott a fején 8 napon belül gyógyuló vérző, repesztett sérüléseket szenvedett. A vádlottak egymással szemben könnyű testi sértés vétsége miatt nem terjesztettek elő magánindítványt.

Hirdetés
Hirdetés