Hirdetés
Hirdetés

Rosszullét: kiürítették a miskolctapolcai fürdőt

| 2019. 06. 12. | 14:22:00
Tűzoltók, mentők, mobil labor a helyszínen.
Rosszullét: kiürítették a miskolctapolcai fürdőt
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Rosszullét miatt kiürítették június 12-én délben a Pazár István sétányon lévő miskolci fürdőt – tájékoztatott a katasztrófavédelem, aminek mobil laborja méréseket végez a helyszínen. Az említett címen a Miskolctapolca Barlangfürdő van. Az esethez a megyeszékhely tűzoltóit riasztották, akik átvizsgálják az épületet. A helyszínre mentők is érkeztek.

Újra nyitva

Újra látogatható a fertőtlenítő-rendszer hibája miatt délben kiürített miskolctapolcai barlangfürdő – közölte Juhász István, a Miskolci Turisztikai Kft. szolgáltatási divízióvezetője szerda délután az MTI-vel. Varga Rudolf, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense korábban azt közölte, hogy a mentők a helyszínen hat embert láttak el, akik rosszullétre panaszkodtak. A létesítménybe szerdán 234-an váltottak jegyet, közülük mintegy 130-an tartózkodtak a fürdő zárt részén – tette hozzá.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság arról tájékoztatta az MTI-t, hogy az egységek átvizsgálták a fürdő érintett területét és gázkoncentráció-mérést végeztek, amely során a mérőműszer nem mutatott ki határérték feletti veszélyesanyag-koncentrációt – tudatták.

Hirdetés
Hirdetés