Hirdetés

Őrült akadályfutás: Miskolcra is érkezik a Crazy5K Sprint

civishir.hu

2019.07.24. 12:39

Őrült akadályfutás: Miskolcra is érkezik a Crazy5K Sprint

Szórakozás és sport egyben.

Hirdetés

A CRAZY5K idén bevezette az új versenyszámát a CRAZY5K Sprintet, melyen egy 200 méter hosszú egybefüggő felfújható akadálypályát két kilométeres futás követ.

Az egyesület célja, hogy minél több embert a mozgásra motiváljon, és ne kötelező sportként gondoljunk rá, hanem felhőtlen szórakozásként. Magyarországon először van lehetőség ilyen hosszú óriás felfújható akadálypályán végig menni, amit mindenkinek ki kell próbálnia, mert óriási élmény!

A CRAZY5K Sprintet akár sétálva is nyugodtan teljesítheti bárki, természetesen a futókat ezzel nem akadályozva.

Az esemény egy közös aerobikos bemelegítéssel kezdődik, hogy mindenki biztonságosan tudja teljesíteni a távot.

A felfújható akadályok legyőzése közben mindenki újra gyereknek érezheti magát és gondtalanul szabadon ugrálhat, mászhat, csúszhat és felejthetetlen pillanatokat tölthet együtt a barátaival, családjával vagy kollégáival. A 200 méteres pálya 19 különböző részből áll, van több csúszda, különböző ugrálók, falmászás és egy 8 méteres alagút is várja a résztvevőket.

Az akadályon négyesével indítják a futókat, így mindenkinek esélye van kiélvezni a pályát az elejétől a végéig, mivel nincs sorban állás az akadályoknál és mindenki kényelmesen elfér. Ez arra is lehetőséget nyújt, hogy aki szeretne a barátaival versenyezni, ők indulhatnak egy rajtban és így maguk között tudnak vetélkedni. Ezt követi a 2 kilométer futás, majd a végén egy különleges csúszda várja őket, ami 4 méter magas. A célban minden befutó egy egyedi érmet és frissítést kap.

A CRAZY5K Sprint esemény tökéletes csapatépítőnek, de kellemes szombat délutáni családi programnak is.

6 év és 120 centi felett

Biztonsági okokból a résztvevőnek az adott évben be kell töltenie a 6. élet évét és el kell érnie a 120 centiméter magasságot. A 9. életévüket be nem töltött fiatalok csak szülői kísérettel futhatnak végig a pályán. A nevezési díjak sávosan növekednek itt is, így minél hamarabb jelentkeznek a résztvevők, annál kedvezményesebben juthatnak a nevezési jegyükhöz.

Ősszel öt városban szervez az egyesület versenyt:

  • Debrecenben (szeptember 7.)
  • Nyíregyházán (szeptember 14.)
  • Miskolcon (szeptember 29.)
  • Budapesten (október 5.)
  • Szolnokon (október 12.)

Nevezés: www.crazy5k-sprint.com

Crazy5K

Hirdetés

Szóljon hozzá!