Hirdetés
Hirdetés

Őt javasolja polgármesternek az ózdi ellenzék

| 2019. 07. 05. | 13:34:00
Bemutatkoztak a képviselőjelöltek is.
Őt javasolja polgármesternek az ózdi ellenzék
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Összefogtak az ellenzéki pártok Ózdon, így az őszi önkormányzati választáson pártzászlók nélkül, az Ózdiakért és Ózdért Egyesület támogatásával állítanak közös jelölteket - írja az Ózd.hu.

Harangozó Tamás a Magyar Szocialista Párt, Mezei Attila a Lehet Más a Politika, Varga Zoltán a Demokratikus Koalíció, Lukács László a Jobbik, valamint Lukácsi Katalin a Mindenki Magyarországa Mozgalom képviseletében közös sajtótájákoztatón jelentette be. Mindannyian az együttműködés fontosságát hangsúlyozták, majd jelképesen egy asztalra helyezték a pártzászlókat.

A rendezvényen azt is bejelentették, hogy az Ózdiakért és Ózdért Egyesület támogatását polgármesterjelöltként Janiczak Dávid élvezi. A várost jelenleg is vezető politikus szerint az emberek megelégelték, hogy a pártok acsarkodnak egymással.

„Bízom abban, hogy az emberekhez eljut az az üzenet, amit mi küldünk nekik. Hogy pártok nélküli önkormányzatiságot kell létrehozni, hiszen az önkormányzatban nem pártkérdésekben kell dönteni, hanem a helyiek mindennapjait érintő kérdésekben kell döntést hozni. Nem fér bele az, hogy megkülönböztetés legyen egymás között, és ne az ózdiak érdekeit figyelembe véve szülessenek döntések” - hangsúlyozta Janiczak Dávid, polgármester, az Ózdiakért és Ózdért Egyesület polgármesterjelöltje.

A képviselőjelölteket is bemutatták. Így az egyes számú választókerületben Zsuponyó Anett, a kettesben Garami György, a hármasban Angyal Béla, a négyesben Farkas Péter Barnabás, az ötösben Kellóné Mezőtúri Márta, a hatosban Csák Árpád, a hetesben Bertáné Várnay Ilona, a nyolcasban Váradi József, a kilencesben dr. Kósné Dargai Rita, a tízesben pedig Fidrus Péter indul a szavazatokért. Az összefogáshoz csatlakozó ellenzéki pártok önálló jelölteket nem indítanak. A sajtótájékoztató végén Janiczak Dávid élő televíziós vitára hívta ki a Fidesz-KDNP jelöltjét, Eke Istvánt. Szeretné, ha ezt minél hamarabb, még a kampányidőszak előtt megtartanák.

Hirdetés
Hirdetés