Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Prostituáltat csinált egy fiatal lányból a miskolci házaspár

| 2019. 07. 17. | 12:45:00
Először szállást adtak neki, majd megfélemlítették.
Prostituáltat csinált egy fiatal lányból a miskolci házaspár
Hirdetés
Hirdetés

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Főügyészség vádat emelt egy 36 éves férfi és egy 33 éves nő ellen fenyegetéssel, kizsákmányolás céljából elkövetett emberkereskedelem bűntette miatt. A bírósági közlemény szerint 2018 márciusában egy fiatal nő a késő éjszakai órákban Miskolcon egy buszmegállóban volt, amikor rájött, már lekéste a hazafelé induló buszt. Szóba elegyedett a vádlottak lányaival, akiknek elmondta, igazából nincs hol laknia. A két lány felajánlotta neki, menjen fel hozzájuk, aludjon náluk. A sértett felment a vádlottak által bérelt miskolci lakásba, és a házaspár beleegyezett abba, hogy az éjszakát náluk töltse.

Másnap reggel a vádlottak kedveskedtek a sértettnek, rábeszélték arra, maradjon a lakásban, és azt is közölték vele, nem dolgoznak, abból élnek, hogy a házaspár nő tagja – a lakás külön erre a célra kialakított szobájában – prostitúciós tevékenységet végez, és meggyőzték róla, ez jó dolog, fogjon bele ő is, mivel ebből lesz pénze.

A sértett ezek hallatára elhatározta, a vádlottak lakásán fog szexuális szolgáltatást nyújtani, amihez a férj fényképeket készített a róla, azt internetes hirdetési oldalakra töltötte fel, elérhetőségként megadta a házastársa telefonszámát.

A hirdetésekre jelentkezőket a házaspár nő tagja fogadta, ő egyeztetett az igényekről és a tarifáról is. Amíg a sértett az ügyféllel volt, a vádlottak a lakás másik szobájában tartózkodtak. A sértett a szolgáltatás ellenértékét átvette az ügyfelektől, majd odaadta a férjnek. Kezdetben a sértett a pénzt megtarthatta, majd csak a fele maradhatott nála, később a teljes összeget át kellett adnia. A házaspár férfi tagja többször fenyegette a sértettet, hogy ha nem jól csinálja, akkor „ad neki”, és ütésre emelte a kezét. A megfélemlített sértett három hét alatt az általa megkeresett 150 ezer forintból legalább 75 ezer forintot adott át a vádlottaknak. A sértett úgy tudott menekülni helyzetéből, hogy internetes közösségi oldalon az édesanyjától kért segítséget, aki bejelentést tett a rendőrségen.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés