Hirdetés

Strandok éjszakája lesz Miskolcon

civishir.hu

2019.07.18. 19:52

Strandok éjszakája lesz Miskolcon

Mozgalmas programokkal készülnek.

Hirdetés

Hirdetés

Idén július 26-án, a Strandok éjszakáján a Miskolctapolcai Strandfürdő és a Miskolctapolcai Barlangfürdő is meghosszabbított nyitvatartással, szórakoztató programokkal vár mindenkit.

A Miskolctapolcai Strandfürdőben a sporté lesz a főszerep. A Strandok éjszakáján Béres Alexandra sztáredző tart több vízi- és vízparti fitnesszórát a vendégeknek. E mellett a Strandfürdő Fitnesz- és Wellness Központja is 23 óráig tart nyitva, változatos programokkal. A sportolás után kifejezetten pihentető, levezető jellegű, különleges szaunaszeánszokkal várják a szaunamesterek a programok résztvevőit.

A Miskolctapolcai Barlangfürdőben kétnaposra bővül a Strandok éjszakája, hiszen július 26-án és 27-én egyaránt programgazdag délutánt és éjszakát tölthetnek a Barlangfürdőben. Pénteken zenés buborékkergető, csillagles, majd habparty, szombaton vízicsaták, kölyökklub, masszázssziget és Aquafitness programokkal várják kicsiket, nagyokat egyaránt. A megfelelő zenéről mindkét nap DJ gondoskodik, a sötétedés utáni órákat pedig tűzzsonglőr show teszi izgalmassá a Miskolctapolcai Barlangfürdőben.

strandok éjszakája

Hirdetés

Szóljon hozzá!