Hirdetés
Hirdetés

Borsod büszkesége lendületben

| 2019. 08. 11. | 13:29:00
Hasít a bőcsi üzem.
Borsod büszkesége lendületben
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Továbbra is a piaci átlagot meghaladó fejlődést vár Vuleta Zsolt, a Borsodi Sörgyár ügyvezetője, aki immár régiós szinten is erős vállalatot irányít: a jövőben Bőcsről láthatják el dobozos sörrel a cseh és horvát piacot - írja a vg.hu a Manager Magazin számában megjelent interjú nyomán.

Arra a kérdésre, hogy ha a termelés Bőcsön zajlik, a cég központja miért Budapesten van, Vuleta Zsolt elmondta:

a Borsodi mindig is borsodi marad, a budapesti iroda létét viszont a munkaerőpiac, a vevőinkkel való kapcsolattartás és az értékesítés sajátosságai is indokolják. A fővárosi irodában dolgozó kollégák is gyakran megfordulnak Bőcsön, autópályán másfél óra alatt oda lehet érni.

Az ügyvezető kifejtette továbbá, hogy jól haladnak a több mint 3,5 milliárd forintos beruházással, amely a doboztöltő bővítését és a palackfejtő korszerűsítését érinti, így az éves kapacitásuk is 1,8 millió hektoliterről 2,5 millióra növekszik.

A dobozos kiszerelés nemcsak nálunk, hanem a környező országokban is egyre népszerűbb, így a fejlesztés eredményeképpen az idén nyártól Bőcsről láthatjuk el a cseh és a horvát piacot is dobozos sörrel, de a kör Szerbiával is bővülhet. Az előnyös földrajzi elhelyezkedésünk mellett azért kaphattuk meg ezt a kitüntetett szerepet az anyacégtől, mert megbízhatóan magas minőséget gyártó, hatékony üzemnek tartják a bőcsi sörgyárat

- fogalmazott Vuleta Zsolt, aki immár régiós szinten is erős vállalatot irányít, és aki szerint lehet olyan sztereotípiában gondolkodni, hogy a Borsodi a melósok söre, de a statisztikai adatok alapján az ország egyik legkedveltebb söre, ugyanúgy népszerű a fehérgalléros irodai dolgozók, mint a kétkezi munkások körében.

Hirdetés
Hirdetés