Hatalmas lángokkal égett egy családi ház Miskolcon

tenyek.hu

2019.08.07. 19:30

Hatalmas lángokkal égett egy családi ház Miskolcon
tenyek.hu

Még nem tudni pontosan, mi okozhatta a tüzet.

Lakhatatlanná vált egy családi ház Miskolcon, amikor váratlanul kigyulladt a tetőtér. Az oltás miatt a földszint pedig teljesen beázott.

Azt még pontosan nem tudni, hogy mi okozhatta a tüzet. A Tények információi szerint egy elektromos eszköz miatt kaphatott lángra a tető. A házban egy férfi és édesanyja lakott, de épp nem voltak otthon, amikor felcsaptak a lángok - az esetről a TV2 Tények műsora is beszámolt.

Csak pár léc maradt meg a tetőből. Szinte az egész tetőtér a tűz martalékává vált augusztus 4-én este. Minden elszenesedett, a földszint pedig teljesen beázott.

A Tények úgy tudja, a férfi épp válófélben van, az ingatlan pedig a felesége tulajdona. Őt értesítették először a tűzesetről, aki azonnal hívta a közelben élő barátnőjét.

A nő a Tények érdeklődésére elmondta, hogy hatalmas lángokkal égett a tetőszerkezet. Épp hazafelé tartott, és már messziről látta a hatalmas, gomolygó, fekete füstöt.

Több tűzoltóegység is kiérkezett a helyszínre. Három vízsugárral oltották el a tüzet.

A házban lakó férfi és édesanyja ideiglenesen rokonokhoz költözött. Azt, hogy pontosan mi okozhatta a tüzet, a szakemberek még vizsgálják.
tűzMiskolctűzoltóleégettlakhatatlancsaládi ház

Szóljon hozzá!

Hirdetés