Hirdetés
Hirdetés

Pánik az Eötvös Cirkusz előadásán

| 2019. 08. 17. | 17:58:00
Húsz perccel befejezés előtt történt.
Pánik az Eötvös Cirkusz előadásán
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Rendkívüli esemény zavarta meg az Eötvös Cirkusz műsorát a szegedi Auchan áruház mellett péntek este – írja a delmagyar.hu. A lap az egyik olvasójától szombaton tudta meg, félbeszakadt az előadás, mert elszabadult az egyik oroszlán, a nézők között pedig pánik tört ki, elkezdtek kimenekülni.

A sátrat biztonsági okokból kiürítették.

A lap megkereste az Eötvös Cirkuszt, az illetékes szerint szó sem volt elszabadult oroszlánról és pánikról.

A produkció végén, amikor mennek ki az állatok egy hosszú, hálós szakaszon futnak keresztül. Gyorsan szaladtak, párzási időszak van, és amikor az egyik utolérte a másikat, az bepánikolt és belegabalyodott a hálóba"

– mondta a cirkusz képviselője.

A műsort, melyből még 20 perc volt hátra, nem tudták folytatni, mert a protokoll szerint ilyenkor ki kell üríteni a nézőteret. Hangsúlyozta: a nézők nem voltak veszélyben, és az oroszlánoknak sem esett baja.

„Nem tudtuk folytatni a műsort, de a protokoll szerint ilyenkor amúgy is ki kell üríteni nézőteret. (…) A nézők nem voltak veszélyben, az oroszlánnak sem esett baja” – hangsúlyozta. Elmondása szerint az előadásból csupán 20 perc maradt el, a nézőket mindenesetre meghívták egy másik előadásra.

Hirdetés
Hirdetés