Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A grúz gólkirály duplájával nyert a Mezőkövesd

| 2019. 09. 14. | 21:30:00
Kisvárdán lépett pályára a csapat.
A grúz gólkirály duplájával nyert a Mezőkövesd
Hirdetés
Hirdetés

A Mezőkövesd 2-1-re nyert a Kisvárda vendégeként szeptember 14-én, szombaton a labdarúgó OTP Bank Liga hatodik fordulójában. Az első negyvenöt percre nem lehetett azt mondani, hogy eseménytelen lett volna – a Mezőkövesd egy szép szögletvariációból viszonylag korán vezetést szerzett –, a legérdekesebb pillanatok mégis a lefújást követően alakultak ki.

A futballisták a játékoskijáróban kakaskodtak egymással, a biztonsági emberek is odarohantak, az eset miatt a játékvezető pedig mindkét oldalon kiosztott egy-egy sárga-, illetve piros lapot.

A fordulást követően néhány perccel a csereként pályára lépő Tischler egyenlített, de nem sokkal később a vendégeknél Zizivadze duplázott. A georgiai támadó közel állt a mesterhármashoz, de a félidő derekán hiába lépett ki ziccerben, Felipe hatalmas bravúrral meccsben tartotta a hazaiakat. A 74. percben Tischler kis híján másodszor is egyenlített, fejese azonban a lécen csattant. A hajrában a hazaiak nagy erőket mozgósítottak a pontmentés érdekében, de a Mezőkövesd kivédekezte az utolsó perceket.

Kuttor Attila együttese ezzel idegenben továbbra is százszázalékos, idénybeli ötödik győzelmével pedig hárompontos hátránnyal továbbra is második a listavezető MOL Fehérvár mögött.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés