A helyiek kedvenc fürdője lett a Miskolctapolcai Strand

borsodihir.hu

2019.09.05. 12:32

A helyiek kedvenc fürdője lett a Miskolctapolcai Strand

Rengetegen szavaztak rá.

A Harkányi Gyógy- és Strandfürdő lett 2019-ben az Év Fürdője a szavazatok alapján – közölték a verseny hivatalos honlapján. A győztes fürdő hatalmas, parkosított környezetével, strandterületével, csúszdáival és gyógyfürdő részével minden korosztály számára kínál rekreációs lehetőséget.

Az Év Feltörekvő Fürdője a makói Hagymatikum lett, a Helyiek Kedvenc Fürdőjének pedig a Miskolctapolcai Strandot választották meg.

A megújult fürdő különleges kúpja még megidézi a régi fürdőépületet, mint ahogy Európa egyetlen Green City alapelvek szerint épült strandjának hatalmas platánfái is. A fürdő megújulásakor azt tartották szem előtt, hogy korunk műszaki és technológiai követelményei szerint olyan fürdőkomplexumot építsenek, amely megfelel a XXI. század minden kívánságának, de a természet értékeit szinte érintetlenül hagyja. Az épületegyüttes így szinte beleolvad a fűzfákkal, a Hejő-patakkal és a Bükk vonulataival határolt környezetbe.

A megújult és kibővült Miskolctapolcai Strandfürdő a környezetében lévő ősparkkal, a csónakázó tóval és a közelben lévő, Európa egyetlen természetes barlangfürdőjével már most is egyedülálló élményt kínál vendégeinek.
Miskolctapolcai StrandfürdőHelyiek Kedvenc Fürdője

Szóljon hozzá!

Hirdetés