Hirdetés
Hirdetés

Feczkó Tamás győzelemmel debütált a DVTK kispadján

| 2019. 09. 14. | 21:15:00
A miskolci csapat négy elveszített bajnoki mérkőzés után nyert ismét.
Feczkó Tamás győzelemmel debütált a DVTK kispadján
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Diósgyőr hazai közönség előtt 1-0-ra legyőzte az újonc és a mérkőzést kettős emberhátrányban befejező Zalaegerszeget a labdarúgó OTP Bank Liga hatodik fordulójában szeptember 14-én. Alapvetően kiegyenlített, de nem túl látványos küzdelmet hozott az első félidő, melynek hajrájában a DVTK fokozta a nyomást, és ennek eredményeként meg is szerezte a vezetést.

A szünetig és a fordulás után igyekezett az egyenlítés érdekében változtatni a ZTE, amely azonban Devecseri Szilárd kiállítása után már nemcsak gól-, hanem emberhátrányban is volt.

A négy mérkőzés óta nyeretlen hazaiak elsősorban az eredmény megtartására törekedtek, míg a vendégeknél nem volt meg a recept arra, hogy kevesebb mezőnyjátékossal hogyan egyenlítsenek. Az utolsó percekre ráadásul csak kilenc zalai futballista maradt a gyepen, így végül maradt az egygólos diósgyőri siker. A miskolciak kispadján így nyertes meccsen mutatkozott be Feczkó Tamás vezetőedző, aki Fernando Fernandezt váltotta.

A DVTK sorozatban négy elveszített bajnoki mérkőzés után győzött ismét, míg a ZTE augusztus 17. után kapott kis újra az NB I-ben.

Hirdetés
Hirdetés